AGENDA JULIOL 2017

AGENDA JULIOL:

Divendres 7 de juliol. TARRAGONA. Ballada de sardanes cicle d'estiu. A les 21 hores. Rambla nova de Tarragona, davant el monument a la sardana.
Dissabte 8 de juliol. EL PLA DE SANTA MARIA. Aplec de sardanes. tarda 18:30 h. plaça davant l'església romànica de Sant Ramon i nit a les 22:30 h. al centre cívic. (al mig de les dues ballades hi haurà un sopar de germanor al mateix centre cívic) serà amb la Cobla Reus Jove.
Diumenge 9 de juliol. LA MUSSARA. Aplec de sardanes. Matí i tarda. Cobla Reus Jove. A les 11:45 h i 17h. Davant del refugi de la Mussara.  
Divendres 14 de juliol. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. Ballada de sardanes. 22 h. Parc Tívoli. Cicle d’estiu. 
Dissabte 15 de juliol. L’HOSPITALET DE L’INFANT. Aplec de sardanes. Ballada a les 19:30 hores. Plaça coll de Balaguer. Cobla Reus Jove a la tarda, a la nit cobla Ciutat de Cornellà.
Diumenge 16 de juliol. EL VENDRELL. Aplec de sardanes. 19 hores (ballada) La Rambla. (A la nit actuarà la cobla Ressò dels Dansaires del Penedès.
Diumenge 16 de juliol. CAMBRILS. Ballada de sardanes a les 22 hores. Plaça del Pòsit. celebració festes de la Mare de Déu del Carme.
Dissabte 29 de juliol. TORREDEMBARRA. Aplec de sardanes. plaça Josep valls ibern (tocant a la platja i passeig marítim). A les 19 hores cobla reus jove que interpretarà 12 sardanes.  Després de sopar, a les 22:45 h. actuarà la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona interpretarà 9 sardanes.
Diumenge 30 de juliol. PALAMÓS. 48è aplec de sardanes. parc municipal de l'Arbreda. Cobles Jovenívola de Sabadell, Reus Jove, Tres Vents i Baix Empordà.

Us hi esperem!!!

Comentaris

Entrades populars