DIUMENGE 17 DE SETEMBRE. 51è APLEC BAIX CAMP. REUS SANTUARI DE MISERICÒRDIA

CARTELL DE L'APLEC BAIX CAMP 2017
organitzat per:





El proper diumenge 17 de setembre els amics de la Colla Sardanista Rosa de Reus, ens han preparat una nova edició (la 51ena) de l'APLEC BAIX CAMP que es celebra anualment i coincidint amb la festa major petita de Reus, al Santuari de Misericòrdia.
Enguany comptarà amb les cobles:  JOVENÍVOLA DE SABADELL i REUS JOVE durant tota la jornada, i a la tarda s'hi afegirà la cobla PARE MANYANET que interpretarà tres sardanes.





El programa d'actes començarà al matí amb un esmorzar a preus populars, i a partir de les 10:30 hores, es podran ballar durant tota la diada, moltes sardanes.

El programa serà el següent:


Matí, a les 10.30 h - SARDANES DE 7 TIRADES 

RJ Llac encantat - Manel Saderra i Puigferrer RJ Traum - Xavier Molina i Membrives JS Per tu ploro - Pep Ventura i Casas

JS La més maca de l'envelat -Josep M. Tarridas i Barri RJ Cant a la lluna - Ferran Carballido i Enrich RJ Bonica Queralt - Marcel Artiaga i Valls
JS A la Bisbal aplec d'argent - Francesc Cassú i Jordi

JS I més enllà… - Anna Abad i Gils CONJUNT Porta-la amb tu (Sardana de l'any 2016) - Olivier Marquès i Nebot RJ Nits d'estiu a Sant Llorenç - Alfred Abad i Gascón JS Estany de travertins - Pitu Chamorro i Ramos RJ 50 anys de passió - René Picamal i Coma

JS Un racó de cel - Joan-Jordi Beumala i Sampons


JS: COBLA JOVENÍVOLA DE SABADELL
RJ: COBLA REUS JOVE
PM: COBLA PARE MANYANET

TARDA, a les 17.00 h - SARDANES DE 7 TIRADES

PM Lleida ciutat pubilla - Ricard Viladesau i Caner RJ Voluntariat - Marc Timón i Barceló JS D'un gran mestre a Besalú - Conrad Saló i Ramell PM El país a l'escola - Carles Santiago i Roig RJ Dilecte mestre - Josep Cassú i Serra RJ La sardana de l’esport - Eduard Sendra i Nogués

PM Xamosa Marta - Josep Saderra i Puigferrer JS Maranna - Lluís Alcalà i Baqués JS Concurs improvisades: 3/4 de 100 - Enric Ortí i Martín RJ Sant Pol quina hora és? - Jordi León i Royo RJ Ídols de fang - Jaume Ventura i Tort JS Blanes festiu - Josep Albertí i Busquets JS Nois alegres - Francesc Mas i Ros


Durant la jornada hi haurà actes vinculats i altres actes paral·lels, entre els més destacats cal esmentar els següents:

Ballada dels escolars durant el matí

Esmorzar i berenar: 
Esmorzar a partir de les 9:00 i berenar a partir de les 18:00. 
Enguany no s'organitza cap dinar de germanor,  però si que es facilitarà per aquelles persones que ho desitgin fer, (poden portar-se el dinar de casa) i  a la mateixa plaça es facilitaran taules per als grups que es quedin i es repartiran porrons de vi.


A la tarda hi haurà el tradicional concurs de colles improvisades. Premis per a totes les colles participants i un d’especial per a la colla guanyadora. S’interpretarà la sardana 3/4 de 100 d'Enric Ortí


La sardana guanyadora del certament la sardana de l'any 2016 (Porta-la amb tu d'Olivier Marqués) serà tocada conjuntament a la sessió del matí.

Com a novetat hi haurà un concurs de fotografia d'instagram

BASES DEL CONCURS D’INSTAGRAM APLEC BAIX CAMP 2017

Dins dels actes de la Festa Major de Misericòrdia, la Colla Sardanista Rosa de Reus (@csrosadereus) convoca el Concurs d’Instagram APLEC BAIX CAMP 2017, amb els suport de Reus Cultura (@reuscultura) i amb motiu de la celebració de l’Aplec el diumenge 17 de setembre de 2017 al Santuari de Misericòrdia de Reus.  

Participants: Usuaris d’Instagram que tinguin un perfil públic i siguin seguidors dels perfils @csrosadereus i @reuscultura. Les fotografies en perfil privat no opten a concurs ja que no es poden veure. 
Data presa fotografies: 17 de setembre de 2017 a l’Aplec Baix Camp (Santuari de Misericòrdia de Reus). 
Etiquetes: Fotografies originals publicades a Instagram amb l’etiqueta #aplecbaixcamp2017 al peu de foto i etiquetant @csrosadereus i @reuscultura a la mateixa foto (seleccioneu “tag people/etiqueta persones”, premeu sobre la foto per etiquetar, escriviu el nom de l’usuari, seleccioneu la persona i premeu “done/enviar”).
Terminis publicació: del 17 al 19 de setembre de 2017 a les 24 h. Tota fotografia publicada fora d’aquestes dates no optarà a premi.
Quantitat: Cada participant pot participar amb tantes fotografies com vulgui dins el termini del concurs i sempre d'acord amb les condicions esmentades.
Finalistes: El dia 20 de setembre s’anunciaran 4 finalistes, que es triaran tenint en compte la qualitat i l’originalitat de les imatges, i s’obrirà un període de votació mitjançant “m’agrada” fins el dia 24 de setembre a les 24 h.
Fotografia guanyadora: El dia 25 de setembre i coincidint amb el dia de la Mare de Déu de Misericòrdia, s’anunciarà la fotografia guanyadora del concurs en funció dels “m’agrada” que hagi obtingut durant el període de votacions. La Colla Sardanista Rosa de Reus es posarà en contacte amb el/la guanyador/a a través d’Instagram, deixant un comentari en la fotografia guanyadora, i/o per les vies de què disposi i que consideri oportunes. En cas de no rebre resposta de la persona guanyadora en el termini de 15 dies es considerarà el premi com a rebutjat i s’atorgarà al següent millor considerat.
Exposició: Les imatges finalistes formaran part de l’exposició que la Colla Sardanista organitza pel 51 Concurs fotogràfic “Aplec Baix Camp”, durant el mes de novembre. Amb aquesta finalitat, es demanarà als concursants finalistes l’arxiu de la foto seleccionada en la màxima resolució possible.
Imatges: Les imatges publicades amb l'etiqueta #aplecbaixcamp2017 seran públiques al web i a les xarxes socials dels organitzadors i podran ser utilitzades i/o exposades en un futur.

Acceptació bases: Els participants accepten, mitjançant la seva participació́, les bases d’aquest concurs i també que els continguts que siguin publicats en aquesta xarxa puguin ser compartits amb la resta d'usuaris d’Instagram i altres xarxes socials.



A banda de ballar moltes sardanes, com a activitats paral·leles hi trobareu:


Durant l'aplec el concurs de l'ENCREUAT SARDANISTA i com cada any el Concurs fotogràfic APLEC BAIX CAMP 

- A les 6 de la tarda, pels més petits, Contacontes




 -   Els NANOS DE REUS visiten l’APLEC (matí)   
-   TALLER D’ESCACS, del Club Escacs Reus de l’AEC
-   TALLER DE MANUALITATS (matí)

-   ESPAI TAI-TXÍ 
-   ESPAI DE LECTURA
-   L’ESPAI DE l’Assemblea Nacional Catalana 
-   EL DRAC DE REUS I LA VÍBRIA CLOURAN L’APLEC







Encara voleu més al·licients? No us deixeu perdre l'aplec Baix Camp. 

Us esperem diumenge al Santuari de Misericòrdia i que gaudim d'una magnífica diada!

NO HI FALTEU!

Comentaris

Entrades populars